Eda Ece kimdir?

Milliyet

kimdir? Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine toplayan Eda Ece, bu gece

12 Ocak Beyaz Show konuklarından biri olan Eda Ece, güzelliği ve oyunculuğu ile ön planda. Başarılı projelerde adını geçiren Eda Ece'nin hakkında merak edilenler ise şöyle...

EDA ECE KİMDİR?

Eda Ece (d. 20 Haziran 1990, İstanbul), Türk oyuncu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. 2011 yılında Show Tv' de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başladı. 2013 yılında Kızım İçin sinema filminde oynadı. TRT 1' da yayınlanmakta olan Beni Böyle Sev dizisinin yeni sezonunda Zeyno karakteriyle diziye dahil olmuştur. 2015 yılında Kocan Kadar Konuş sinema filminde oynadı ve Show TV' de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde oynadı. 2016 yılında Kocan Kodar Konuş: Diriliş sinema filminde ve Görümce sinema filminde oynadı. Mahrumlar adlı televizyon filminde oynadı ve 2017 yılında Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul adlı sinema filminde rol aldı.

Filmografi

2013 Kızım İçin Tuğba Başrol

2015 Kocan Kadar Konuş Ceren Yardımcı Oyuncu

2016 Kocan Kadar Konuş: Diriliş Ceren Yardımcı Oyuncu

2016 Görümce Deniz Başrol

2017 Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul Günçiçek Hatun Başrol

Televizyon

2003 Hayat Bilgisi Sude Konuk Oyuncu

2011 Pis Yedili Günçiçek Başrol

2014 Beni Böyle Sev Zeyno Yardımcı Oyuncu

2015 İlişki Durumu: Karışık Elif Başrol


Bu haberin içeriği hakkındaki bütün sorumluluk sadece Milliyet kurumuna aittir.
DEVAMI
En çok yorumlanan haberler
  • Efsane bahisçi kuponunu paylaştı!
    Mackolik
  • Türkiye'nin maç anlatan ilk kadın spikeri Semahat Özdoğan kimdir?
    T24- Gündem
  • Arsene Wenger transferi resmen açıkladı
    Sampiy10
  • Galatasaray-Bucaspor maçı hangi kanalda saat kaçta?
    Internet Haber 2018.01.18
  • TARAFSIZ bağımsız son dakika haberleri
    GÜNDEM 2018.01.19
  • ‘Bahçeşehir’ Kars’a gidiyor
    Turkiye
  • Mehmet Demirkol: Hollandalı herif geliyor 25 milyon Euro'yu indiriyor, tek kuruş vergi vermiyor!
    Sözcü
  • TUS yerleştirme sonuçları açıklandı.
    Gazete Vatan
  • Galatasaray'da son dakika transfer haberleri - 18 Ocak Perşembe
    fanatik
  • Alexis Sanchez'in transferi an meselesi
    fanatik
  • Tekmeliğinde Fenerbahçe logosu var mı? Emre Belözoğlu açıkladı
    fanatik
  • TARAFSIZ bağımsız son dakika haberleri
    GÜNDEM 2018.01.19
Paylaş: